Els nostres punts de distribució

Descobreix on pots trobar els nostres productes


A la nostra pàgina web pots trobar al voltant d'una trentena de productes que oferim des de Querva. Si t’interessa distribuir-ne algun, et pots posar en contacte amb nosaltres i explicar-nos què estàs buscant. També ens pots trobar al nostre
establiment a Batea, a la comarca de la Terra Alta.

Ens especialitzem sobretot en venda a l’engròs i servim a comerços, mercats i agrobotigues d'arreu del territori. Tant si ets particular com restaurador o tens un petit negoci i vols servir productes de Querva, informa’t sobre el punt de venda més proper en el següent mapa. En aquesta eina interactiva podràs trobar informació detallada de cada punt de distribució, incloent-hi els seus horaris
d'obertura i tancament, adreça i número de contacte.

Si necessites més informació, tens qualsevol dubte o simplement vols planificar la teva visita amb anticipació, pots posar-te en contacte amb Querva, el nostre equip d'atenció al client estarà encantat d'ajudar-te en tot el possible.

Uneix-te a la nostra xarxa de distribuïdorsecofood-cooperation-icon-1

Tenim com a objectiu fer arribar el nostre producte a persones d'arreu del país. Ajuda'ns a portar el sabor de Querva i a donar a conèixer la nostra visió i valors fins a altres llocs convertint-te en soci distribuïdor de l'empresa.

ecofood-cooperation-icon-3

Tens un negoci i tens experiència en vendes? T'interessa formar part de la nostra xarxa de distribuïdors? Com a distribuïdor, tindràs accés als nostres productes d'alta qualitat, i rebràs tot el suport que necessitis perquè puguis desenvolupar el teu negoci i maximitzar els guanys.

ecofood-cooperation-icon-2

Si estàs interessat a distribuir productes de Querva o vols saber-ne més, et pots posar en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari. En respondrem el més aviat possible.

Contacte

    Gràcies pel teu interès a unir-te a la nostra xarxa de distribuïdors. Ens posarem en
    contacte amb tu en breu.